۱۳۹۷ مهر ۱۸, چهارشنبه

ایران: استقبال مایک پمپئو از استرداد اسدالله اسدی دیپلمات تروریست رژیم ایران از آلمان به بلژیک


وزارت‌خارجه آمریکا به‌نقل از مایک پمپئو از استرداد اسدالله اسدی دیپلمات تروریست رژیم ایران از آلمان به بلژیک استقبال کرد.
سایت وزارت امور خارجه آمریکا ۱۸مهر۹۷
استرداد مقام ایرانی اسدالله اسدی به‌خاطر نقش او در توطئه تروریستی پاریس
وزیر خارجه مایک پمپئو
وزارت‌خارجه واشنگتن دی.سی ۱۰اکتبر ۲۰۱۸
مقامات آلمان روز سه‌شنبه استرداد اسدالله اسدی یک مقام ایرانی را که تحت پوش دیپلماتیک در بلژیک کار می‌کند را اعلام کردند. این تصمیم به‌خاطر نقش اسدالله اسدی در توطئه بمب‌گذاری تروریستی در یک گردهمایی سیاسی نزدیک پاریس فرانسه در ۳۰ژوئن بود که ناکام ماند
ابعاد این توطئه که شامل دستگیری تعدادی از مظنونان در سراسر اروپا از جمله بلژیک فرانسه و آلمان بود برای ما یادآور آن است که رژیم ایران هم‌چنان اصلی‌ترین حامی تروریسم در جهان است.
این توطئه همچنین حمایت مستمر رژیم ایران را از تروریسم در سراسر اروپا آشکار می‌کند.
ما از متحدان اروپایی‌مان در افشا و مقابله با این تهدید که تروریسم مورد حمایت ایران به سراسر جهان اعمال می‌کند حمایت می‌کنیم.
آمریکا به کار با شرکا و متحدانمان برای مقابله با تهدید اعمال شده توسط این رژیم ادامه می‌دهد.
استرداد اسدالله اسدی از آلمان به بلژیک
دولت آلمان امروز سه‌شنبه اسدالله اسدی دیپلمات تروریست رژیم ایران را به بلژیک مسترد کرد.
خبرگزاری فرانسه ۱۷مهر۹۷خبر داد:‌ دادستانهای آلمان گفتند یک دیپلمات رژیم ایران در ارتباط با توطئه بمب‌گذاری در گردهمایی اپوزیسیون ایران در فرانسه از آلمان به بلژیک مسترد شده است.
سخنگوی دادستانهای فدرال آلمان:‌ اسدالله اسدی که به بلژیک مسترد شد روز چهارشنبه در مقابل قاضی بلژیکی مسئول پرونده قرار خواهد گرفت.
مقاومت ایران روز ۹مهر ضمن استقبال از تصمیم دادگاه آلمان برای استرداد اسدالله اسدی بر ضرورت سرعت بخشیدن به رسیدگی قضایی به پرونده بزرگترین پروژه تروریسم دولتی رژیم ایران در اروپا و فرمانده عملیاتی آن اسدالله اسدی و افشای کلیه جزییات آن تأکید کرد.
تصمیم دادگاه آلمان برای استرداد اسدالله اسدی
روز نهم مهر ۹۷دادگاه عالی ایالتی در بامبرگ آلمان با استرداد اسدالله اسدی دیپلمات رژیم آخوندی به بلژیک موافقت کرد. اطلاعیه دادگاه تصریح نمود: «کلیه شرایط استرداد احراز شده و موانعی برای استرداد وجود ندارند»، متهم نمی‌تواند «به مصونیت دیپلماتیک استناد کند» و «ادامه اجرای پروسه استرداد برعهده دادستانی کل در بامبرگ است».
به این ترتیب تلاشهای فشرده دیکتاتوری مذهبی و تروریستی حاکم بر ایران برای در بردن این دیپلمات تروریست که انفجار در گردهمایی بزرگ ایرانیان در پاریس در ۳۰ژوئن را طراحی و سازماندهی کرده بود، با شکست مواجه شد. آخوندها از زمان دستگیری اسدی در آلمان در اول ژوییه ۲۰۱۸، با تهدید و تطمیع و فشار بر کشورهای اروپایی تمام تلاش خود را برای بازگرداندن او به اتریش و فراری دادنش از چنگال عدالت به‌عمل آورده بودند. اسدالله اسدی در سه دهه گذشته در ترور و جاسوسی و کشتار دست داشته است و سازمان مجاهدین خلق ایران سوابق مجرمانه و تروریستی او را از ۱۰سال پیش در عراق افشا کرده بود.
تصمیم به جنایت در بالاترین سطح رژیم ایران
تصمیم به این جنایت بزرگ تروریستی در بالاترین سطح رژیم یعنی شورای عالی امنیت با حضور روحانی و ظریف اتخاذ شده و به تأیید خامنه‌ای رسیده بود. تلاشهای مذبوحانه رژیم ایران و لابی‌ها و متحدان رژیم برای این‌که این اقدام تروریستی را به محافل موهوم خودسر در درون رژیم نسبت دهند و باند روحانی یا شخص خامنه‌ای را تبرئه کنند، آن اندازه بی‌پایه است که با کمترین تحقیقاتی دروغ بودن آن برملا می‌شود. با شروع قیام سراسری مردم ایران در دیماه ۱۳۹۷رژیم آخوندی راه نجات خود را در تشدید سرکوب و صدور تروریسم یافته است. دو توطئه شکست خورده حمله به مجاهدین در ماه مارس سال جاری در آلبانی و حمله به اجتماع ایرانیان در پاریس در ژوئن همین سال و دستگیری دو مأمور وزارت اطلاعات در آمریکا در ماه اوت که علیه مجاهدین مشغول جاسوسی بودند، از این شمار است.
استقبال مقاومت ایران از استرداد اسدالله اسدی
مقاومت ایران ضمن استقبال از تصمیم حکم دادگاه عالی بامبرگ بر ضرورت سرعت بخشیدن به رسیدگی قضایی به پرونده بزرگترین پروژه تروریسم دولتی رژیم ایران در اروپا و فرمانده عملیاتی آن اسدالله اسدی و افشای کلیه جزییات آن تأکید می‌کند. پرونده تروریسم دولتی رژیم ایران باید به شورای امنیت ملل ‌متحد ارجاع داده شود.
بی‌عملی در مقابل تروریسم افسارگسیخته ملایان که دیپلماتهای رژیم به‌طور مستقیم در آن درگیر هستند، در را برای ادامه این جنایتها از سوی رژیم آخوندها باز می‌گذارد. لذا اتحادیه اروپا و عموم کشورهای اروپایی باید یک سیاست قاطع در پیش گیرند. اخراج کلیه مأموران اطلاعاتی رژیم چه آنهایی که در پوش دیپلماتیک کار می‌کنند و چه آنهایی که تحت عنوان خبرنگار یا بازرگان یا در انجمنهای پوششی دیگر مشغول به کار هستند، از آن جمله است. سفارتها و نمایندگیها این رژیم باید تعطیل شود و سفیران اروپایی باید از ایران برگردانده شوند.

ایران:‌ بنیاد دفاع از دموکراسیها در واشنگتن:‌ کاردار رژیم ایران در الجزایر یک سرتیپ پاسدار

کاردار رژیم ایران در الجزایر سرتیپ پاسدار و عامل وزارت اطلاعات
 بنیاد دفاع از دموکراسیها در واشنگتن با اشاره به دخالتهای رژیم ایران در الجزایر و سایر کشورهای شمال آفریقا از دولت آمریکا خواست از اقدامات این کشورها علیه این دخالتها حمایت کند.
سایت بنیاد دفاع از دموکراسیها ۱۷مهر۹۷
کاردار فرهنگی رژیم ایران در الجزیره امیر موسوی اعلام کرد بعد از حدود ۴سال کار در الجزایر، از کارش کنار می‌رود.
این استعفا بعد از این است که فعالان الجزایری و مقامات سابق با نقش این دیپلمات رژیم ایران در عضوگیری هزاران نفر از شیعیان در الجزایر مخالفت کرده‌اند.
خروج موسوی تلاشهای مستمر و نامطلوب رژیم ایران در آفریقای شمالی را برجسته می‌کند.
کاردار رژیم در الجزایر سرتیپ سپاه پاسداران بود
قبل از سال ۲۰۱۴ که موسوی به این سمت منصوب شد وی یک عامل وزارت اطلاعات و همچنین یک سرتیپ وابسته به سپاه بود.
او قبلش به‌عنوان کاردار فرهنگی ایران در بروکسل و سودان هم کار کرده است و به مدافع شبه‌نظامیان رژیم ایران مانند حزب‌الله در لندن و نیروی حشدالشعبی در عراق شناخته شده است.
ارتباطات گسترده موسوی با گروه‌های اجتماعی الجزایر مقامات این کشور را خشمگین کرده بود.
موسوی در ماه ژانویه الجزایریها را به خشم آورد وقتی که علیه انیسه بومدین همسر پرزیدنت هواری بومدین فقید موضعگیری کرد.
انیسه بومدین اپوزیسیون ایران را به‌خاطر تلاش برای سرنگونی ملاها ستوده بود و موسوی این را توهین‌آمیز خوانده بود.
الجزایریها این موضع موسوی را نقض معیارهای دیپلماتیک و نوعی توهین به یک شخصیت ملی الجزایر خواندند.
فراخوان برای برکناری کاردار رژیم ایران
فراخوان برای برکناری موسوی جدید نبوده است. در ژانویه ۲۰۱۶ فعالان الجزایر از کمپین هشتگ امیر موسوی اخراج استفاده کردند و به تلاش او برای ترویج بنیادگرایی در الجزایر اشاره کردند. 
در میان جمعیت ۴۰میلیونی الجزایر ۷هزار نفر شیعی هستند...
سایر کشورهای شمال آفریقا نیز رژیم ایران را به فعالیتهای بدخواهانه متهم کرده‌اند.
کشورهای خاورمیانه بزرگ نیز رژیم ایران را به نقش بی‌ثبات کننده متهم کرده‌اند و این‌که از سفارتهایش برای فعالیتهای شرورانه استفاده می‌کند. 
واشنگتن بایستی به الجزایر و سایر کشورهای شمال آفریقا اطمینان بدهد که از تلاشهای آنها برای مقابله با رژیم ایران حمایت می‌کند و دیپلماتهای این رژیم که از اختیارات خود برای ترویج سیاست‌های بی‌ثبات کننده استفاده می‌کنند افشا کند.