۱۳۹۸ اردیبهشت ۲۴, سه‌شنبه

پاسداران ترور در خدمت دیکتاتور- ۸



برگرفته از سایت مجاهد
در شماره پیش به‌عملیات ترور در برلین معروف به «میکونوس» در تاریخ ۲۶شهریور ۱۳۷۱ اشاره کردیم و در آن نقش فاشیسم آخوندی در طرح‌ریزی و اجرای این عملیات را با دستگیری عضو سپاه پاسداران و همچنین دستگیری مزدوران لبنانی رژیم از گروره تروریستی حزب‌الله، نشان دادیم. اینک ادامه مطلب:
شناسایی و دستگیری مجریان ترور
در پی ترور میکونوس که منجر به‌قتل صادق شرفکندی، دبیرکل حزب دموکرات کردستان ایران و تنی چند از مسئولان این حزب شد، برای پلیس و سرویس اطلاعاتی آلمان مشخص گردید که دو ایرانی و چهار لبنانی از حزب‌الله در این جنایت شرکت داشته‌اند. پاسدار عبدالرحمان بنی هاشمی، فرمانده عملیات ترور، پاسدار کاظم دارابی که گشودن آتش و رگبار به سوی قربانیان را برعهده داشت، عباس رحایل مسئول زدن تیرخلاص به قربانیان و یوسف امین در ورودی رستوران، صحنه را می‌پایید. عباس رحایل و یوسف امین هر دو عضو حزب‌الله لبنان بودند و در اردوگاه سپاه پاسداران در رشت در ایران به مدت شش ماه آموزش تروریستی دیده بودند. در کنار اینها دو عضو دیگر حزب‌الله به نام‌های محمد اتریس و عطا‌ءالله ایاد نیز در این جنایت دست داشتند. از این تعداد پاسدار عبدالرحمان بنی هاشمی، رهبر عملیات ترور، به ایران گریخت ولی بقیه دستگیر و دادگاه برای این ۵متهم برگزار شد.
برگزار دادگاه میکونوس
بعد از دادگاه نورنبرگ آلمان که به کشتار رژیم جنایتکار نازی پرداخته بود دادگاه میکونوس از پر اهمیت‌ترین دادگاههایی بود که در آلمان تشکیل شد. یکی از وجوه اهمیت این دادگاه به این دلیل بود که بعد از جنگ جهانی دوم، اولین بار بود که دادگاهی در آلمان، مسأله‌ٔ تروریسم دولتی را مطرح کرد و یک حکومت را محکوم کرد به این‌که دست به ترور مخالفان خودش زده است.
محاکمه متهمان در ۲۸اکتبر ۱۹۹۳ برابر با ششم آبانماه سال ۱۳۷۲در آلمان آغاز شد. دادگاه این عده حدود ۵سال و ۲۴۷جلسه طول کشید و حدود ۹میلیون فرانک هزینه دربرداشت. در جلسات این دادگاه بیش از ۱۷۰نفر در دادگاه حاضر شده و در مورد حادثه ترور شهادت دادند.
حکم دادگاه میکونوس در ۱۰آوریل ۱۹۹۷(بیست و یکم فروردین ۱۳۷۶) صادر شد و طی آن پاسدار کاظم دارابی و عباس رحایل به حبس ابد محکوم شدند. همچنین یوسف امین و محمد اتریس به ترتیب به ۱۱و ۵سال زندان محکوم شدند.
این دادگاه در نهایت سردمداران تروریست نظام آخوندی را در دست داشتن به‌قتل مخالفان خود در خارج از ایران متهم کرد و رژیم ولایت فقیه برای اولین بار به‌خاطر تروریسم دولتی توسط دادگاه میکونوس محکوم شد.
در همین راستا به‌دنبال حکم دادگاه به تاریخ ۱۰آوریل ۱۹۹۷«رونالد جورج» دادستان کل آلمان، حکم جلب بین‌المللی برای آخوند علی فلاحیان، وزیر وقت اطلاعات، صادر کرد. مجله آلمانی اشپیگل حکم دادگاه را در همان روز منتشر کرد 
.

گزارش مجله اشپیگل از محکومیت بالاترین کارگزاران رژیم در جنایت میکونوس
همچنین دادگاه حکم داد که ترور با اطلاع مستقیم آخوند علی خامنه‌ای، آخوند رفسنجانی رئیس‌جمهور وقت رژیم و علی‌اکبر ولایتی، وزیر خارجه وقت، انجام شده است. از سوی دیگر دادگاه رسیدگی به پرونده میکونوس در طی حکم دیگری «کمیته امور ویژه» را که که تحت هدایت آخوند خامنه‌ای است، متهم به دادن دستور این ترور کرد. این همان کمیته‌یی است که دستور انفجار ساختمان خیریه آمیا در آرژانتین و ترور دکتر کاظم رجوی در سوئیس و دهها ترور و انفجار تروریستی دیگر را صادر کرده بود.
بحران بین رژیم آخوندی و اتحادیه اروپا 
پس از حکم قضات دادگاه میکونوس، آلمان چهار دیپلمات ایرانی را به‌عنوان عنصر نامطلوب از این کشور اخراج کرد. سپس آلمان و رژیم آخوندی سفرای خود در دو کشور را فراخواندند. به‌دنبال این تحول، تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز سفرای خود را از ایران فراخواندند. نظام آخوندی نیز در پاسخ به این حرکت اتحادیه اروپا سفیران خود را از کشورهای عضو این اتحادیه فراخواند و روابط دو طرف دچار بحران شد.
سیاست مماشات 
۱۵سال بعد پاسدار کاظم دارابی در روز ۱۰دسامبر ۲۰۰۷(نوزدهم آذر ۱۳۸۶)، تحت سیاست خائنانه مماشات دولتهای غربی با فاشیسم آخوندی از سوی دولت وقت آلمان از زندان آزاد شد و به ایران بازگشت. به‌گفته مقامات آلمانی، عباس رحایل، تروریست عضو حزب‌الله که او نیز به حبس ابد محکوم شده بود، آزاد شد.
وقتی بامداد روز سه‌شنبه ۲۰آذر ۱۳۸۶هواپیمای پاسدار کاظم دارابی در فرودگاه موسوم به خمینی به زمین نشست، علی باقری، معاون اروپا و آمریکای وزارت‌خارجه رژیم از او استقبال کرد و به خبرنگاران گفت: «از آنجا که مقامات آلمانی هم‌چنان دارابی را مجرم می‌شناسند، دستور اخراج فوری او را از آن کشور صادر کردند».
نکته‌ تأسف‌انگیز و رقت‌بار این حرکت خائنانه این بود که بنا بر قوانین آلمان، هر زندانی که دو سوم محکومیت خود را گذرانده باشد، می‌تواند درخواست اعاده دادرسی کند. آنهم در صورت موافقت با درخواست اعاده دادرسی از سوی دادگاه، این موضوع می‌تواند در دادگاه به ادامه حکم قبلی منجر شود یا مشمول تخفیف در حکم اولیه شود. اما از آنجا که برای پاسدار کاظم دارابی حکم حبس ابد صادر شده بود، در حکم قاضی دادگاه میکونوس تأکید شده بود که به‌دلیل جدی بودن ماهیت جرم، کاظم دارابی باید برای درخواست اعاده دادرسی دست کم ۲۵سال زندان گذرانده باشد. حال این‌که در اثر سیاست استمالت، او پس از ۱۵سال آزاد شد و با هواپیما به ایران فرستاده شد. امری که به اعتراضات بسیاری در داخل و خارج آلمان منجر شد
تبادل گروگان آلمانی با کاظم دارابی 
سپس به‌زودی موضوع آزادی پاسدار کاظم دارابی با همزمانی آزادی شهروند آلمانی «دونالد کلاین» مرتبط شد. شهروندی که هنگام ماهیگیری در آب‌های ساحلی جنوب ایران توسط پاسداران به گروگان گرفته شد تا وسیله باجگیری نظام آخوندی از آلمان باشد. این حربه دیکتاتوری آخوندی است که با گرفتن گروگان از شهروندان کشورهای غربی، سیاست تروریستی خود را پیش ببرد.
اعتراف آخوند رفسنجانی به جنایت میکونوس 
۲۰سال بعد از جنایت تروریستی میکونوس، آخوند هاشمی رفسنجانی که از دایره قدرت کنار گذاشته شده بود، در جنگ باندهای مافیایی نظام به یک فقره افشاگری دست زد و طی مصاحبه‌یی با فصلنامه مطالعات بین‌المللی به تاریخ ۱۵فروردین ۱۳۹۱به انجام ترور میکونوس اذعان کرد و برای این‌که خودش را از این جنابت مبرا نشان دهد، گفت:
«… فرض کنید تروری در کشوری انجام می‌شد، افراطی‌هایی بودند که هنوز هم هستند و همیشه بوده‌اند. میکونوسی که شما می‌گویید هم از همین نوع است. جریاناتی این‌گونه همیشه بوده‌اند… یک بار در یکی از کشورهای همجوار(عربستان سعودی بهنگام حج)، محموله مواد منفجره‌ای کشف کرده بودند و این هم تأثیر منفی روی ما داشت».
منظور آخوند رفسنجانی از «افراطی‌ها» همان سپاه پاسداران است که می‌گوید: «هنوز هم هستند و همیشه بوده‌اند».
آخوند رفسنجانی همچنین پای آخوند جنایتکار علی فلاحیان وزیر بدنام اطلاعات را در جریان ترور میکونوس به میان کشید و در پاسخ به سؤال خبرنگار گفت: «نمی‌خواهم در مورد اتفاقاتی که در زمان وزارت اطلاعات آقای فلاحیان افتاد بیش از این صحبت کنم که آنگاه پای مسائل دیگری به میان می‌آید که به صلاح ایشان نیست».
به این ترتیب آخوند رفسنجانی که خود در زمان جنایت میکونوس رئیس‌جمهور نظام ولایت و عضو کمیته امور ویژه و در رأس مهم‌ترین تصمیم‌گیریهای جنایتکارانه رژیم بود، در نزاع جناح‌های قاتل و تروریست درون نظام نقش پاسداران ترور را به این نحو رو کرد. تا آنجا که خبرگزاری حکومتی فارس وابسته به سپاه پاسداران به این حرف‌های رفسنجانی به‌شدت واکنش نشان داد و ضمن پذیرش ارتکاب این جنایت توسط عوامل رژیم نوشت:
«… در روابط بین‌الملل حتی اگر سرویس‌های امنیتی برون‌مرزی کشوری واقعاً آنها را انجام داده و همه نوع سند و مدرک هم علیه آنها وجود داشته باشد، موضع رسمی و همیشگی دولتمردان و سیاستمداران هرگز چیزی جز انکار هر گونه ارتباط نیست…».
این خبرگزاری حکومتی سپس به‌روشنی از جنایت میکونوس توسط پاسداران ترور دفاع کرد و نوشت:
«تعقیب رهبران یک گروه مسلح مورد حمایت دولتهای خارجی در خارج از مرز‌های ملی را بی‌هیچ تردیدی باید شکلی از اشکال دفاع مشروع قلمداد نمود…». (خبرگزاری فارس- ۳۰فروردین ۱۳۹۱)
به این ترتیب بالاترین سردمداران و نزدیک‌ترین رسانه‌های حکومتی با زبان خود به این جنایت هولناک اعتراف و اقرار کردند.
ادامه دارد
برای مطالعه شماره‌های قبل این سلسله مقاله به لینک‌های زیر مراجعه کنید



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر