۱۴۰۱ آبان ۲۱, شنبه

سیدمهدی موسوی (۱۶ساله)، دهه هشتادی که در ۳۰شهریور جاودانه

سید مهدی موسوی، شهروند زنجانی روز چهارشنبه ۳۰شهریور۱۴۰۱ در جریان اعتراضات خیابانی در این شهر توسط نیروهای سرکوبگر خامنه‌ای کشته شد. مهدی موسوی تنها ۱۶سال داشت.

این گزارش، روایت شاهدان عینی از شیوه کشته شدن مهدی موسوی است.

ساعت ۱۸، چهار راه سعدی؛ همزمان با آغاز اعتراضات سراسری در ایران، شهر زنجان نیز روز ۳۰شهریور۱۴۰۱ به این اعتراضات پیوست. تجمع مردم معترض زنجان حدود ساعت ۱۸روز چهارشنبه از حوالی چهارراه سعدی آغاز شد و به مرور به سایر نقاط مرکزی این شهر گسترش یافت. با افزایش تعداد شهروندان معترض مأموران انتظامی و امنیتی اقدام به ضرب‌وجرح شهروندان با باتون، پرتاب گاز اشک‌آور و شلیک مستقیم با تفنگ‌های ساچمه‌ای به سمت معترضان کردند. تعدادی از شهروندان در پی برخورد ساچمه‌های فلزی و ضربات باتون زخمی و تعدادی هم توسط مأموران بازداشت شدند.

ساعت ۲۱، خیایان صفا مقابل کارخانه کبریت؛ پس از یورش مأموران به تجمع معترضان زنجانی، مردم در خیابانهای اطراف چهارراه سعدی پراکنده شدند. همزمان تجمعاتی نیز در مناطق دیگر هم‌چون خیابان صفا در جریان بود. مهدی موسوی در این خیابان و توسط مأموران جمهوری اسلامی کشته شد. در پی شلیک گلوله‌های ساچمه‌ای توسط نیروهای ضدشورش به سمت معترضان، پنج گلوله به پشت مهدی موسوی برخورد کرد و پس از زمین افتادن این شهروند ۱۶ساله، مأموران با باتون ضربات متعددی را به سر و بدن او زدند و مهدی موسوی پیش از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست داد.

سیدمهدی موسوی

بامداد روز پنجشنبه ۱مهر۱۴۰۱؛ پیکر مهدی موسوی با فشار نهادهای امنیتی تحویل خانواده او نشد. مأموران فقط اجازه دادند تا خانواده این شهروند تنها در مراسم دفن او حضور داشته باشند. پیکر مهدی موسوی مستقیماً از بیمارستان به بهشت زهرای زنجان منتقل شد و بدون حضور اقوام و سایر شهروندان زنجانی و تنها در حضور چند تن از اعضای خانواده‌اش به خاک سپرده شد.

مهدی موسوی، ۱۶ساله، فرزند اسماعیل، در پی اصابت پنج گلوله و ضربات متعدد باتون به سر و بدنش در جریان اعتراضات روز چهارشنبه ۳۰شهریور۱۴۰۱ در زنجان کشته شد. او در بخش بیوگرافی صفحه اینستاگرامش نوشته بود: «و روزی به پایان می‌رسیم»

اما باید به مهدی گفت این پایان نیست بلکه آغازی شورانگیز که میهنمان ایران بیش از چهار دهه است که در انتظارش است. این پایان نیست بلکه آغازی است برای آنانکه راهت را پی می‌گیرند تا پرچم افتخار و شرف یک خلق در زنجیر را بر بلندای البرز به اهتزاز درآورند.

مهدی ببین که شعار «هر یه نفر کشته شه، هزار نفر پشتشه» این نوید را می‌دهد که در هزار نفر تکثیر  شده‌ای.




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر