۱۳۹۹ بهمن ۹, پنجشنبه

اضطراب رژیم آخوندی در آستانه اعلام حکم دادگاه اسدالله اسدی

 

اسدالله اسدی

روزنامه حکومتی وطن امروز - ۹بهمن۹۹: ادامه پرونده‌سازی برای دیپلمات نظام در سایه سکوت وزارت‌خارجه

چند کشور غربی سعی دارند مقدمات صدور حکم سنگین را فراهم آورند

نظام باید برای رهایی دیپلمات ارشدش اقدام جدی‌تری انجام دهد شاید اکنون زمان اجرای توصیه‌ای باشد که برخی پیشنهاد داده بودند؛ مقابله به مثل

روزنامه حکومتی وطن امروز-۹ بهمن۹۹ زیر عنوان «ادامه پرونده‌سازی برای دیپلمات ایرانی در سایه سکوت وزارت‌خارجه»، می‌نویسد:

در حالی که جلسه صدور حکم اسدالله اسدی تا روز ۱۶بهمن به تعویق افتاده است، برخی رسانه‌های اروپایی با خط‌دهی سرویس‌های امنیتی چند کشور غربی سعی دارند با پرونده‌سازی، مقدمات صدور حکم سنگین برای این دیپلمات‌مان را فراهم آورند. ۲روز بعد از اعلام تعویق صدور حکم اسدالله اسدی، شبکه یک آلمان به‌نقل از مقامات آلمانی از کشف ۲دفترچه مهم در خودرویی که اسدی در آن دستگیر شده بود، خبر داد... . آلمانها... هیچ پاسخی برای این سؤال نداشتند که چگونه ۳۰ماه پس از دستگیری اسدی و توقیف خودروی وی، بتازگی ۲ دفترچه را داخل خودرو پیدا کرده‌اند؟!

... به‌نظر می‌رسد روند طولانی و غیرمعمول رسیدگی به این پرونده برای همگان اهداف پشت‌پرده آن را عیان کرده و (نظام) ایران باید برای رهایی دیپلمات ارشدش و پایان دادن به داستان‌سرایی غربی‌ها اقدام جدی‌تری انجام دهد. شاید اکنون دیگر زمان اجرای توصیه‌ای باشد که برخی از ابتدا آن را پیشنهاد داده بودند؛ مقابله به مثل

اما با انفعال عجیب وزارت امور خارجه در قبال اسدی و نیز درباره برخوردهای دیگر اروپایی‌ها با دیپلمات‌های ایرانی، این گمانه تقویت شد که ملاحظات برجامی یکی از عوامل مخل حمایت و حراست از دیپلمات... کشورمان بوده است.

دادگاه بلژیک آنتورپ

شامل پارلمانترهای فدرال و ایالتی درباره محاکمه اسدالله اسدی و سه مزدور جنایتکار همدستش در بلژیک

اسدالله اسدی شبکه گسترده‌یی را در سراسر اروپا کنترل می‌کرده است تقریباً ۳۰۰دیدار توسط وی صورت گرفته که حدود ۱۴۴مورد آن در آلمان بوده است

تعداد بسیاری از سلولهای خفته جاسوسان و سلول‌های تروریستی ناشناخته هنوز وجود دارند که از طریق سفارتخانه‌های ایران کنترل می‌شوند. آنها برای جاسوسی پول دریافت می‌کنند، پناهنده هستند یا حتی تابعیت دارند وجود این شبکه تروریستی سراسری دیگر نباید تحمل شود

کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد (۸بهمن۹۹) متشکل از نمایندگان مجالس فدرال و ایالتی که تحت‌نظر اتو برنهارد (رئیس)، مارتین پاتسلت (نماینده مجلس آلمان و عضو هیأت رئیسه) پروفسور ریتا زوسموت (رئیس هیأت مشورتی) اداره می‌شود، طی بیانیه‌یی درباره محاکمه اسدالله اسدی و تروریسم رژیم آخوندی اعلام کرد: هدف اصلی ترور تاکنون، حذف کامل مخالفان ایرانی در اروپا، ایالات متحده آمریکا، کانادا و هم‌چنین در داخل کشور بوده است. برای رسیدن به این هدف، رژیم ایران از هیچ اقدامی غیرقانونی ابا نداشت. این رژیم با کمک سفارتخانه‌های خود، مؤسسات مذهبی و فرهنگی وهم‌چنین انجمنهای بیشمار، شبکه‌ای جنایتکار از جاسوسان، سلولهای خفته و آدمکشان را ایجاد کرد.

بارها فعالان مخالف ایرانی، مانند دکتر کاظم رجوی، مدافع بزرگ حقوق‌بشر و سفیر پیشین ایران در سازمان ملل که در سال۱۹۹۰ در ژنو ترور شد، به‌قتل رسیدند. لیست ترورها در سال۲۰۱۸ به تلاش برای ترور مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، بسیاری از سیاستمداران و حامیان بین‌المللی این شورا و سایر شرکت کنندگان، با استفاده از بمبی حرفه‌یی در تجمع گسترده آنان در پاریس، انجامید.

ما باید تصور یک ترور سیستماتیک، تحت کنترل رژیم در تهران را داشته باشیم. به‌رغم توافق های گوناگون دیپلماتیک و اتخاذ سیاست غالب و همه‌جانبه مماشات با رژیم، رفتار این رژیم تغییری نکرده است. در عوض، هدف دیپلماسی رسمی رژیم ایران درخواست به‌رسمیت شناختن این نحوه رفتار به‌عنوان عملکرد عادلانه دولتی و حاکمیت قانون است. این‌گونه به تمسخر گرفتن روابط بین‌المللی باید محکوم شود و عواقبی را نیز باید به‌دنبال داشته باشد، زیرا رژیم ایران به‌عنوان یک کشور عضو سازمان ملل، تمامی کنوانسیون‌ها را به‌رسمیت شناخته، بدون آن که آنها را رعایت بکند. نتیجه این امر باید انزوای بین‌المللی بیشتر و کاهش روابط دیپلماتیک باشد.

وضعیت اسدالله اسدی، که اکنون منتظر صدور حکم خود در ۴فوریه ۲۰۲۱ (۱۶ بهمن۱۳۹۹) است، می‌تواند سازماندهی سیستماتیک ترور دولتی را که از ایران، کنترل، سازماندهی و تأمین مالی می‌شود را اثبات کند. گفته می‌شود اسدی، دیپلمات رژیم ایران، از محل استقرار و مأموریت خود در وین، شبکه گسترده‌ای را در سراسر اروپا کنترل می‌کرده است. تقریباً ۳۰۰ دیدار توسط وی صورت گرفته که حدود ۱۴۴مورد آن در آلمان بوده است. اینک تعداد بسیاری از سلولهای خفته، جاسوسان و سلول‌های تروریستی ناشناخته هنوز وجود دارند که از طریق سفارتخانه‌های ایران کنترل می‌شوند. آنها برای جاسوسی پول دریافت می‌کنند، پناهنده می‌باشند و یا حتی تابعیت دارند. وجود این شبکه تروریستی سراسری دیگر نباید تحمل شود.

اروپا موظف به تضمین امنیت در برابر شهروندان خود و هم‌چنین افرادی که در آنجا زندگی می‌کنند است. درک صحیح از دیپلماسی نباید تحت تاثیر باجگیری و خشونت دولتی از سوی کشورهای ثالث قرار گیرد. بازگشت رژیم ایران به شرایط عادی بین‌المللی و دیپلماتیک باید به‌معنای پایان یافتن تروریسم دولتی تحت کنترل رژیم ایران باشد.

کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد نه تنها امیدوار به صدور یک حکم صریح و منصفانه در بلژیک، بلکه به همان اندازه نیز امیدوار به عواقب سیاسی مشخص و شفاف از سوی اتحادیه اروپا است. ادامه روند کنونی به‌لحاظ سیاسی اشتباه و بسیار خطرناک است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر