۱۳۹۹ اردیبهشت ۳۰, سه‌شنبه

طرح دولت حزب‌اللهی توسط خامنه‌ای و مطرح شدن استعفای روحانی



تحولات سیاسی1399/02/30
خامنه‌ای ۲۸اردیبهشت ۹۹: من البته هم‌چنان هم‌چنان که سال گذشته هم تأکید کردم و مکرّر هم گفته‌ام- به دولت جوان و حزب‌اللهی معتقدم و به آن امیدوارم. (منبع: سایت خامنه‌ای ۲۸اردیبهشت ۹۹)
به‌دنبال این اظهارات خامنه‌ای مجلس ارتجاع شاهد مطرح شدن استعفای روحانی دست کم از سوی دو عضو مجلس آخوندی بود. فتحی به صراحت گفت برداشت او از حرفهای خامنه‌ای این است که روحانی باید حتماً استعفا بدهد و گودرزی خواستار وارد عمل شدن آخوند جلاد ابراهیم رئیسی رئیس قضاییه خامنه‌ای شد و خطاب به آخوند شیاد حسن روحانی گفت: اگر نمی‌توانی برو کنار تا کسی بیاید که وضع مردم رو روشن کند.
گودرزی، مجلس ارتجاع ۲۹اردیبهشت ۹۹:
«مطلب بعد تذکر به رئیس‌جمهور محترم. جناب آقای روحانی شما مگر از بازار مسکن خبر نداری؟ یک سری یک آدم بفرست. چهار نفر برات گزارش بیارند ما بین مردم هستیم.
جناب آقای رئیسی، رئیس محترم دستگاه قضا اگر دولت اراده‌یی برای نظارت بر بازار مسکن و این گرانی‌ها نداره شما راساً وارد بشید شما دستگاه نظارتی هستید. من در جلسه قبل هم گفتم مگر ما دولت نداریم؟ آقای روحانی اگر نمیتونی بفرما کنار تا یک کسی بیاد وضع مردم را روشن بکنه. خواهش من اینه که دستگاه قضایی نسبت به این مسأله بی‌تفاوت نباشه
خبرگزاری مجلس (رژیم) ۲۹اردیبهشت ۹۹ - فتحی، مجلس ارتجاع ۲۹اردیبهشت ۹۹:
«در فرمایشاتی که مقام معظم رهبری دیروز در جمع نمایندگان تشکل‌های دانشجویی داشتند
برداشت بنده از فرمایشات مقام معظم رهبری این بود که این دولت یک دولت جوان حزب‌اللهی و پای کار آماده و با نشاط نیست با توجه به این‌که ۱۵ماه دیگر از عمر این دولت باقیمانده و مجلس هم تغییر دارد می‌کند و یک مجلسی دیگری می‌آید که حتماً در تقابل با این‌گونه عملکرد دولت هست من فکر می‌کنم که موقع این هست که رئیس‌جمهور با توجه به اینی که فرصتی نیست که دولت را یک دولت جوان آماده و با نشاط کند حتماً باید استعفا بدهد الآن اگر دولت استعفا بدهد باعث می‌شود که انتخابات زودرسی صورت بگیرد و یک دولتی که مد نظر مقام معظم رهبری هست بتواند با مجلس آینده انشاالله مشکلات کشور را مرتفع کنند.
طرح موضوع استفعای روحانی در مجلس آخوندی واکنش شدید باند وی را به‌دنبال داشت.
آخوند انصاری‌راد، عضو سابق مجلس رژیم گفت: «کسی که چنین سخنی را مطرح کند حساب مملکت و شرایط کشور شامل وضعیت اقتصادی، همه‌گیری کرونا و چالشهای سیاست خارجی به‌ویژه تنشها میان (ما) و ایالات متحده را به درستی نمی‌داند و فکر نمی‌کند که با رفتن روحانی در این شرایط کشور گرفتار وضعیت فوق‌العاده‌ای و اضطراری خواهد شد.. . در این شرایط رفتن و استعفای روحانی نظم کشور را بهم می‌زند، مدیریت داخلی را با مشکلات مواجه می‌کند.» (روزنامه آفتاب ۳۰اردیبهشت ۹۹)....
صوفی از وزیران دولتهای سابق رژیم نیز گفت: «به فرض این‌که روحانی استعفا دهد چگونه می‌خواهند در این شرایط انتخابات زود هنگام برگزار کنند؟ در شرایطی که محدودیت‌های مختلف ناشی از شیوع کرونا هنوز در سراسر کشور وجود دارد آیا برخی گمان می‌کنند می‌توان انتخابات برگزار کرد؟.. . (با این‌حال) با توجه به تشکیل مجلس اصول‌گرای یازدهم شاید برخی به‌دنبال این باشند که روحانی را استیضاح کنند. (روزنامه آفتاب ۳۰اردیبهشت ۹۹)
در همین حال، موضوع تشکیل دولت حزب‌اللهی از سوی برخی از مهره‌های رژیم با مخالفت علنی مواجه شده است.
نمازی، نایب‌رئیس تشکل موسوم به ادوار مجلس خامنه‌ای گفت: «دولت جوان حزب‌اللهی علاج مشکلات کشور است». اگر چرخش قدرت در کشور با رأی مردم است چرا چنین پیشنهادی طرح می‌شود؟ قبل از انتخابات مجلس هم گفته شد باید کار دست جوانان انقلابی باشد، اما نتیجه چه شد؟ رأی دهندگان اصول‌گرا به جوانان که به‌اندازه کرسی‌های مجلس و یا حتی بیشتر در صحنه بودند هم رأی ندادند.
روزنامهٔ حکومتی آرمان (۳۰اردیبهشت ۹۹) نوشت: «در دوره ۸۴ تا ۹۲ دولتهای نهم (معجزه هزاره سوم!) و دهم و مجالس هفتم، هشتم و نهم در دست اصول‌گرایان بود و هر سه قوه با هم هماهنگ بودند، اما نتیجه چه شد؟
میرزایی نیکو عضو مجلس رژیم گفت: شورای نگهبان این روزها مثل تعبیر «استخوان لای زخم» عمل کرده و قصد یکه‌تازی در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دارد و نمی‌خواهد پاسخگو باشد. (روزنامه اعتماد ۳۰اردیبهشت۹۹)
روزنامهٔ ایران (۳۰اردیبهشت۹۹) متعلق به دولت آخوند روحانی به‌شدت‌گرفتن جنگ گرگها در رأس رژیم هشدار داد و نوشت: «این روزها به اندازه کافی تخریب علیه نهادهای مختلف نظام در رسانه‌های بیگانه و حتی فضای مجازی وجود دارد. اگر قرار باشد مسئولان هم بر آتش تنش بدمند قاعدتاً استراتژی بدخواهان نظام بهتر پیش می‌رود

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر