۱۴۰۰ اردیبهشت ۷, سه‌شنبه

قطعنامهٔ اکثریت کنگرهٔ آمریکا - به‌رسمیت شناختن حق مردم ایران برای برقراری یک جمهوری دمکراتیک

 

کنگره آمریکا

قطعنامه اکثریت کنگره آمریکا با امضای ۲۲۵نماینده از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه،

به‌رسمیت شناختن حق مردم ایران برای برقراری یک جمهوری دمکراتیک بر اساس جدایی دین از دولت و غیراتمی.

محکوم کردن نقض حقوق‌بشر و تروریسم دولتی توسط حکومت ایران و عملیات تروریستی در گردهمایی دهها‌ هزار نفری در ۳۰ژوئن ۲۰۱۸ در پاریس برای حمایت از یک ایران آزاد و طرح ۱۰ماده‌یی پرزیدنت مقاومت ایران خانم مریم رجوی

۱۹تن از رؤسای دمکرات و جمهوریخواه کمیته‌ها، ۱۰۴تن از رؤسای دمکرات و جمهوریخواه زیرکمیته‌ها، بیش از نیمی از اعضای کمیتهٴ اطلاعات و اکثریت اعضای کمیتهٴ خارجی کنگره شامل ۲۷نماینده، امضا کنندگان قطعنامه هستند.

رؤسای گروه‌های پارلمانی حقوق‌بشر و دموکراسی ایران (دمکرات چپ)، سیاه‌پوستان (دمکرات چپ)، اسپانیولی زبانها (دمکرات چپ)، کمیته بودجه (دمکرات چپ) و رئیس زیرکمیته قانون اساسی و حقوق مدنی (دمکرات چپ) از امضا کنندگان قطعنامه هستند.

قطعنامه ۱۱۸ با امضای اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا: مردم ایران از حقوق اولیه و آزادی محروم بوده و به همین دلیل دیکتاتوری سلطنتی را رد کرده و مخالف دیکتاتوری مذهبی هستند.

قطعنامه اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا: دادگاه بلژیک در تاریخ ۴فوریه ۲۰۲۱ (۱۶بهمن۹۹) ، دیپلمات رژیم ایران، اسدالله اسدی را به اشد مجازات ۲۰سال زندان به‌دلیل طراحی بمب‌گذاری در گردهمایی ایران آزاد در سال۲۰۱۸ محکوم کرد و ناسیونالیته بلژیکی ۳شریک جرمش را که به ۱۵ تا ۱۸سال محکوم شدند لغو کرد.

اسدی بمب را از ایران و با استفاده از هواپیمای مسافربری به اروپا منتقل کرده و به شرکای جرمش با هدف ایجاد تلفات سنگین در گردهمایی پاریس منتقل کرده است.

دادگاه بلژیک به این نتیجه‌گیری رسید که چهار متهم بخشی از گروه ترور بزرگتری در میان سرویسهای اطلاعاتی رژیم ایران هستند و دلایلش؛ پولهای پرداخت شده به این متهمان، نحوه جمع‌آوری اطلاعات توسط آنها، ملاقاتهای آنها در ایران، استفاده از مصونیت دیپلماتیک و تست ماده انفجاری در خود ایران است.

قطعنامه اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا: در سلسله تظاهراتی که در۲۴ آبان ۹۸ (۲۴نوامبر۲۰۱۹) در مخالفت با رژیم ایران شروع شد و به‌سرعت در بیش از ۱۰۰شهر در سراسر کشور گسترش یافت. ۱۵۰۰تن توسط نیروهای امنیتی رژیم کشته شدند و هزاران تن دستگیر شدند.

در دیماه ۹۸ ( ۱۱ تا ۱۳ژانویه ۲۰۲۰) تظاهر کنندگان در سراسر ایران علیه خامنه‌ای و سپاه پاسداران که هواپیمایی مسافربری اوکراینی را با ۱۷۶شهروند سرنگون کرد، دست به اعتراض زدند.

در دیماه۹۶ (ابتدای ۲۰۱۷) اعتراضها در بیش از ۱۰۰شهر ایران فوران کرد. رژیم ایران این تظاهرات را با نیروی قهریه که منجر به‌کشته شدن ۲۵نفر و دستگیری ۴۰۰۰نفر شد، سرکوب کرد.

نوید افکاری قهرمان کشتی که در اعتراضات دستگیر شده بود، در سپتامبر۲۰۲۰- شهریور ۱۳۹۹ به‌رغم اعتراضات بین‌المللی اعدام شد.

قطعنامه اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا: در ۱۹ جولای ۱۹۸۸ (۲۸تیر۱۳۶۷ یک هفته قبل از عملیات فروغ جاویدان)، کمیسیون مرگ تحت‌امر یک قاضی یک مقام وزارت اطلاعات و دادستان دست به‌قتل‌عام مخالفان زد.

طبق بیانیه کارشناسان حقوق‌بشر سازمان ملل درباره این قتل‌عام که از سوی عفو بین‌الملل یک «تحول مهم» و «نقطه عطف» توصیف شد.

مقام‌های رژیم ایران اقدام به سر به نیست کردن هزاران زندانی سیاسی کردند و اجساد آنها را اکثراً در قبرهای جمعی مخفی به خاک سپردند.

کارشناسان سازمان ملل اخطار کردند این اعمال می‌تواند جنایت علیه بشریت محسوب شود. از آنجا که سازمان ملل به جامعه بین‌المللی برای تحقیقات فراخوان داده، ایالات متحده باید در هر تحقیقات بین‌المللی در مورد قتل‌عام ۶۷ (۱۹۸۸) شرکت کند.

قطعنامه اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا: مطابق گزارش وزارت‌خارجه آمریکا که در تاریخ ۵جولای۲۰۱۸ منتشر شد، دو ایرانی مأمور رژیم ایران توسط مقامات آلبانی به‌اتهام تروریسم برای بمب‌گذاری علیه مراسم سال نو هزاران عضو مخالف ایرانی در تیرانا دستگیر شدند.

دولت آلبانی در دسامبر ۲۰۱۸ سفیر رژیم ایران غلامحسین محمدی‌نیا و مصطفی رودکی نماینده ویژه وزارت اطلاعات در آلبانی را برای طراحی و اجرای اعمال تروریستی علیه مخالفان ایرانی و اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران را اخراج کرد.

اخراج سفیر ایران توسط دولت آلبانی یک اقدام مثبت و قدم مهمی است و پیام درستی می‌دهد، مبنی بر این‌که هیچ سفارتخانه ایرانی نباید برای طرح‌های تروریستی و فعالیت‌های جاسوسی علیه مخالفان به‌کار گرفته شود.

کنگره آمریکا حملات تروریستی حمایت شده توسط دولت ایران در گذشته و حال علیه شهروندان آمریکایی، مقامات آمریکا و مخالفان ایرانی شامل شرکت‌کنندگان در گردهمایی "ایران آزادـ ۲۰۱۸ ـ‌آلترناتیو" در پاریس را محکوم می‌کند.

کنگره آمریکا به آژانسهای مرتبط با دولت آمریکا فراخوان می‌دهد که با متحدان اروپایی شامل کشورهای بالکان کار کنند تا رژیم ایران را به‌خاطر تخطی از پروتکلهای دیپلماتیک مورد حسابرسی قرار دهند.

کنگره علیه رژیم سرکوبگر و فاسد حاکم در کنار مردم ایران و تظاهرات مشروع و صلح‌آمیز آنها می‌ایستد

سامی و ایالت‌های ۲۲۵ نماینده کنگره آمریکا امضا کنندگان قطعنامه اکثریت کنگره متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر